Over ons, Groot Vertroue

Groot Vertroue is importeur van kwaliteitswijnen uit het zonnige Zuid-Afrika. Wij selecteren de wijnen zorgvuldig op kwaliteit en smaak en kopen de wijn in om ze vervolgens voor u op onze wijnhoeve op voorraad te hebben.


Groot Vertroue kan door haar goede contacten in Zuid Afrika bij de beste wijnboeren en coöperaties inkopen. Als adviseur voor Groot Vertroue heeft de heer Baly, die voorzitter van de "Wine & Spiritboard" van Zuid Afrika is, ons in contact gebracht met diverse vooraanstaande wijnhuizen.


Al onze wijnen voeren het predikaat "Wines of Origin" en op elke fles bevindt zich een zegel, verleend door de "Wine & Spiritboard", die borg staat voor de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de informatie op het etiket.

Wij, de familie Becker, willen als eigenaren van Groot Vertroue u graag kennis laten maken met onze voortreffelijke wijnen.

Wij leveren de wijn bij u aan huis of bedrijf, maar u bent ook van harte welkom op onze landelijk gelegen wijnhoeve om in ons proeflokaal te komen proeven en zo uw keuze te maken.

Voor meer informatie:

Familie Becker, Wrakkenpad 2, 8312 PW  Creil, Tel: 0527-274254.